Evenement

Vooraankondiging Webinar 3: Anja Swennen

Vanwege de publicatie van haar nieuwste boek verzorgt Anja Swennen op 21 januari een webinar. Noteer deze datum alvast in je agenda!

Het webinar is een verjaardagscadeautje voor leden Velon in het kader van het 45-jarig jubileum van Velon. Zo organiseert Velon de komende tijd ook webinars rondom De Staat van de Lerarenopleider.

Over Anja Swennen

Anja Swennen was lerarenopleider en onderzoeker aan de Vrije Universiteit Amsterdam. In september verscheen een interview met haar in Didactief, waarin ze pleit voor investeren in opleidingsdidactiek en een sterke beroepsgroep. Dit najaar verscheen het boek Being a Teacher Educator”, dat ze samen met Elizabeth White samenstelde. Dit boek bevat tips voor de dagelijkse praktijk van lerarenopleiders.

Thema’s die aan bod komen zijn onder meer lesgeven en werken met studenten, lerarenopleiders als onderzoekers, de professionele ontwikkelingsbehoeften van lerarenopleiders, benaderingen om de lerarenopleiding te verbeteren en het versterken van de beroepsgroep van lerarenopleiders.

Opzet van het webinar

Tijdens een webinar ga je met de auteur(s) en met collega’s in gesprek. Dit webinar is gepland op donderdag 21 januari van 15.30 uur tot 17.00 uur.

Momenteel wordt het webinar voorbereid; meer informatie volgt.

Aanmelden

Het webinar is vrij toegankelijk voor leden. Je kunt je alvast aanmelden door een mail te sturen naar info@velon.nl. Ben je nog geen lid? Schrijf je in, waarna je meteen deel kunt nemen aan het webinar.

Alle deelnemers ontvangen kort van te voren de link voor het webinar. Vanwege het 45-jarig jubileum van Velon ontvangen deelnemers ook een cadeautje per post!

Meld je ook aan voor:
Webinar 2: De Staat van de Lerarenopleider – Velon
Webinar 4: De Staat van de Lerarenopleider – Velon