over ons

lidmaatschap

Ben jij een gedreven lerarenopleider? Kijk je kritisch naar jezelf? Wil je je verder ontwikkelen als de professional die voor beginnende leraren het verschil maakt? Dan zul je je thuis voelen bij Velon, de Vereniging Lerarenopleiders Nederland. Velon maakt zich sterk voor lerarenopleiders zoals jij, die samen met collega’s willen groeien in hun beroep. We zijn een beroepsverenging van, voor en door lerarenopleiders en hebben zo’n 1.400 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Voordelen voor leden

  • Met ledenkorting kun je jaarlijks deelnemen aan het Velon congres: de grootste én belangrijkste ontmoetingsplek voor lerarenopleiders in Nederland.
  • Je kunt gratis deelnemen aan de jaarlijkse Velon studiedag.
  • Velon ondersteunt je professionalisering. Zo draagt Velon bijvoorbeeld zorg voor het Beroepsregister Lerarenopleiders. Registratie is een blijvende stimulans voor je ontwikkeling als lerarenopleider.
  • Velon ondersteunt de professionalisering van jou en je collega-opleiders ook met de kennisbasis, waarvan je als lid de geactualiseerde katernen ontvangt.
  • Velon houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied door middel van het Tijdschrift voor Lerarenopleiders.
  • Velon komt op voor de belangen van lerarenopleiders als groep en stelt daarbij de kwaliteit van de professie steeds voorop.

Profiteer ervan voor slechts € 85 per jaar
De contributie bedraagt € 85 per kalenderjaar. Als je werkgever de contributie betaalt, dan kun je de contributiefactuur naar je werkgever laten sturen. Het lidmaatschap wordt ieder kalenderjaar automatisch verlengd.

Word nu lid!
Meld je nu aan!

Ben je Velon-lid én heb je je persoonlijk account geactiveerd? Klik dan hier voor de Velon-ledenlijst (alleen voor Velon-leden, inloggen vereist). In deze lijst staan alle leden die aan anderen getoond willen worden.

Je kunt je uitschrijven als lid door een mail te sturen naar leden@velon.nl, met als onderwerp “Afmelding lidmaatschap”. Afmelden kan tot 1 november, je wordt per 1 januari uitgeschreven als lid.