over ons

lidmaatschap

Ben jij een gedreven lerarenopleider? Kijk je kritisch naar jezelf? Wil je je verder ontwikkelen als de professional die voor beginnende leraren het verschil maakt? Dan zul je je thuis voelen bij Velon, de Vereniging Lerarenopleiders Nederland. Velon maakt zich sterk voor lerarenopleiders zoals jij, die samen met collega’s willen groeien in hun beroep. We zijn een beroepsvereniging van, voor en door lerarenopleiders en hebben zo’n 1.400 leden. Nieuwe leden zijn van harte welkom!

Voordelen voor leden

  • Met ledenkorting kun je jaarlijks deelnemen aan het Velon congres: de grootste én belangrijkste ontmoetingsplek voor lerarenopleiders in Nederland.
  • Je kunt gratis deelnemen aan de jaarlijkse Velon studiedag.
  • Velon ondersteunt je professionalisering. Zo draagt Velon bijvoorbeeld zorg voor het Beroepsregister Lerarenopleiders. Registratie is een blijvende stimulans voor je ontwikkeling als lerarenopleider.
  • Velon ondersteunt de professionalisering van jou en je collega-opleiders ook met de kennisbasis, waarvan je als lid de geactualiseerde katernen ontvangt.
  • Velon houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied door middel van het Tijdschrift voor Lerarenopleiders.
  • Velon komt op voor de belangen van lerarenopleiders als groep en stelt daarbij de kwaliteit van de professie steeds voorop.
  • Toegang tot de Velon-ledenlijst. Hierop staan alle leden die hun gegevens hiervoor ter beschikking hebben gesteld.

Aanmelden

De contributie bedraagt € 85 per kalenderjaar.
Heb je nog geen account? Maak dan eerst een account aan.
Log in met je Velon-account en meld je aan als lid.

Afmelden

Je kunt je uitschrijven als lid door een mail te sturen naar leden@velon.nl, met als onderwerp ‘Afmelding lidmaatschap’.