Dag van de Lerarenopleider

Jaarlijks vindt in november de Dag van de Lerarenopleider plaats. Deze dag is een initiatief van Velon in samenwerking met diverse vakverenigingen voor lerarenopleiders. De eerstvolgende editie is op vrijdag 1 november 2024.

Op verschillende manieren besteden we die dag aandacht aan het vak van lerarenopleider. Ook worden lerarenopleiders door directies en studenten in het zonnetje gezet.

We geven je graag wat ideeën en tools hoe je dit aan kunt pakken, zodat je deze dag niet ongemerkt voorbij laat gaan. Veel succes!


Social media updates

Hier vind je wat kant-en-klare plaatjes die jullie gemakkelijk jullie sociale kanalen kunnen delen. Vergeet niet de hashtag: #dagvandelarenopleider erbij te vermelden!
Download voorbeelden.

Ansichtkaarten

Wie wordt er niet blij van een handgeschreven kaartje? Toon je lerarenopleider dat je hem/haar waardeert. Je vindt hieronder diverse ontwerpen.
Download de kaarten.

Cadeaulabel en/of -zakje

Geef de lerarenopleider een cadeautje en maak het persoonlijk! We bieden hier verschillende bestanden aan die gebruikt kunnen worden om cadeaulabels of cadeauzakjes te maken. Klik hier.

Jouw idee hier!

Ongetwijfeld heb je zelf ook goede ideeën om de lerarenopleiders te verrassen met iets leuks! Deel ze met ons via communicatie@velon.nl en/of door ons te taggen in jullie berichten op LinkedIn!

Kortingsactie Didactief #dagvandelerarenopleider

Speciaal voor de Dag van de Lerarenopleider heeft Didactief een interessante aanbieding voor nieuwe abonnees (fikse korting plus welkomscadeau!). Scan in onderstaande advertentie de QR-code:

Aanbieding Didactief