Dag van de Lerarenopleider

Jaarlijks vindt in november de Dag van de Lerarenopleider plaats. Voor 2023 is dat vrijdag 3 november.
Deze dag is een gezamenlijk initiatief van de diverse vakverenigingen voor lerarenopleiders en Velon. Op verschillende manieren besteden we die dag aandacht aan het vak van lerarenopleider. Ook worden lerarenopleiders door directies en studenten in het zonnetje gezet.

Op 4 november 2022 vond de tweede Dag van de Lerarenopleider plaats. Op deze pagina doe je wellicht inspiratie op voor 2023? Of lees hier de terugblik van 2022 en 2021!


Ansichtkaarten

Studenten zetten hun lerarenopleider in het zonnetje. Stuur jij ook hen een kaartje? Je vindt verschillende voorbeelden online.
Download de kaarten.

Ansichtkaarten

Jouw idee hier!

Ongetwijfeld heb je zelf ook goede ideeën om de lerarenopleiders te verrassen met iets leuks! Deel jouw inspiratie en suggesties op deze pagina. Lees meer.

Idee

“Samen in Gesprek”

De lerarenopleider in het zonnetje. Neem jij het initiatief? De Staat van de Lerarenopleider biedt een goede basis om met elkaar in gesprek te gaan.
Klik hier.

Samen in gesprek

Social media updates

Voor de socials zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter bieden we foto’s aan. Als je content online zet gebruik je ook deze hashtag: #dagvandelarenopleider?
Download voorbeelden.

Social Media

Organiseer een webinar

Ga zelf in gesprek met lerarenopleiders tijdens een webinar. Velon biedt exclusief aan leden de mogelijkheid om online webinars te organiseren.
Lees meer.

Ga in gesprek met lerarenopleiders

Cadeaulabel en/of -zakje

Geef de lerarenopleider een cadeautje en maak het persoonlijk! We bieden hier verschillende bestanden aan die gebruikt kunnen worden om cadeaulabels of cadeauzakjes te maken. Klik hier.