Nieuws

Dag van de Lerarenopleider 5 november 2021

Dag van de leraren-2021

Deze dag is een speciale dag voor de lerarenopleiders! Wij vragen je om de Dag van de Lerarenopleider te omarmen en om zelf actief mee te doen…

Zo geven wij samen landelijk meer bekendheid aan het prachtige beroep van de lerarenopleiders! Ook creëren jij meer aandacht voor de rol van de lerarenopleider (LO). Zij staan immers aan de basis van het onderwijs. Ze verdienen jouw speciale aandacht!

Doe je mee?

Dit kan door jouw waardering uit te spreken of op een andere manier aandacht aan hen te schenken. Hoe leuk is het als de directies en studenten van lerarenopleiders met veel enthousiasme de lerarenopleiders in het zonnetje te zetten… Zoals je op deze pagina ziet zijn er verschillende ideeën en suggesties. Zo kan iedereen zelf een invulling geven aan deze dag.

Wat is jouw plan?
Het is fijn om de verschillende acties op social media te delen via #dagvandelerarenopleider. Ook als je zelf een originele actie hebt bedacht en hier wil delen is dat van harte welkom! Mailen kan naar angelique.kalverda@velon.nl. Gebruik je ook het logo? Download het logo hier.

Ansichtkaarten

Stuur jij ook een kaartje? Studenten zetten hun Stuur jij een kaartje? Zet jouw lerarenopleider in het zonnetje door een kaartje te sturen. Download de kaarten.


Jouw idee hier!

Ongetwijfeld heb je zelf ook goede ideeën om de lerarenopleiders te verrassen met iets leuks! Deel jouw inspiratie en suggesties op deze pagina. Wij delen het verder online! Lees meer.

“Samen in Gesprek”

De lerarenopleider in het zonnetje. Neem jij het initiatief? De Staat van de Lerarenopleider biedt een goede basis om met elkaar in gesprek te gaan. Klik hier.

Social media updates

Voor de socials zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter bieden we foto’s aan. Als je content online zet gebruik je ook deze hashtag: #dagvandelarenopleider?Download voorbeelden.

Organiseer een webinar

Wegens succes herhaald! Velon organiseerde al eerder webinars met het thema ‘De Staat van de Lerarenopleider’. Organiseer nu zelf een webinar!
Lees meer.

Cadeaulabel en/of -zakje

Geef de lerarenopleider een cadeautje en maak het persoonlijk! We bieden hier verschillende bestanden aan die gebruikt kunnen worden om cadeaulabels of cadeauzakjes te maken. Klik hier.

Niet vergeten!
Jouw inspiratie en ideeën horen wij graag. Met elkaar maken we deze dag een succes. Mail naar angelique.kalverda@velon.nl om jouw acties en suggesties te delen.