Nieuws

Velon heeft drie nieuwe bestuursleden én nieuwe verenigingsmanager

Ze stellen zich graag aan jullie voor.

Van links naar rechts: Anna van der Want, Karin Derksen, Maaike Vervoort, Martine van Rijswijk, Michèl de Vries, Jan van der Meij, Martijn Willemse, Fadie Hanna, Miranda Timmermans. Niet op de foto staat: Helma Oolbekkink.

Nieuwe bestuursleden

Omdat Martijn Willemse in november 2020 aan het eind van zijn bestuurstermijn zit, is het bestuur op zoek gegaan naar een nieuw bestuurslid. De vacature heeft uiteindelijk zo veel goede kandidaten opgeleverd, dat het bestuur de ledenraad gevraagd heeft om de benoeming van drie nieuwe bestuursleden te bekrachtigen. Zo is er een vervanger voor Martijn en ook meteen voor Jan van der Meij, wiens bestuurstermijn in het voorjaar van 2021 afloopt. Daarnaast was het de wens van het bestuur om een extra lid toe te voegen aan het bestuur om zo meer slagkracht te hebben om de thema’s die de komende periode spelen goed op te kunnen pakken in samenspraak met de ledenraad.

De drie nieuwe bestuursleden zijn Fadie Hanna, Karin Derksen en Martine van Rijswijk. Zij stellen zich graag aan jullie voor.

Nieuwe verenigingsmanager

Michèl de Vries is sinds 24 augustus jl. de nieuwe verenigingsmanager. Hij neemt daarmee het stokje over van Nicoline Mascini die sinds 1 december 2019 tijdelijk was aangesteld als verenigingsmanager om alle processen rondom het BRLO te integreren binnen de staande organisatie en het Velon bureau op orde te brengen. Michel stelt zich graag aan jullie voor.