Onze nieuwe verenigingsmanager

Graag stel ik me kort aan je voor. Mijn naam is Michèl de Vries. Met ingang van dit schooljaar ben ik als  verenigingsmanager actief voor Velon. Met passie en plezier ondersteun ik de lerarenopleiders om opgedane kennis te delen en uit te wisselen.

Dankzij Velon heb ik als schoolopleider van het eerste uur de kennisbasis kunnen volgen en ontwikkelen. Het principe dat Velon er voor en door lerarenopleiders is, spreekt me aan. Naast Velon ben ik actief binnen het Leraren Ontwikkel Fonds (LOF). Mede door LOF stellen leraren zichzelf in staat om zich te professionaliseren. Ik herken het gedeelde eigenaarschap dat ik ook bij Velon en de lerarenopleiders ervaar. Al met al belooft het een bijzonder jaar te worden. Overigens niet alleen voor mij: we zullen elkaar vast en zeker gaan ontmoeten tijdens activiteiten in dit jubileumjaar.

Groet,

Michèl de Vries