Nieuws

Velon studiedag, ben jij erbij?

Samen Opleiden, Samen Professionaliseren, Samen Onderzoeken. Dat is het thema van de Velon studiedag, vrijdag 8 november op het Utrecht Science Park (Uithof) in Utrecht. Ben jij er ook bij?

Velon studiedag, ben jij erbij?

De inzet van de Velon studiedag is dat we als leraren, opleiders en studenten met en van elkaar leren. Dit doen we door mooie praktijkvoorbeelden met elkaar te delen en elkaar te inspireren in ons werk als lerarenopleiders in primair onderwijs, voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs.

Velon-voorzitter Miranda Timmermans trapt de dag af met een korte uitdagende inleiding over de actualiteit en het belang van Opleidingsscholen. We sluiten de dag af met een vooruitblik op onze inzet bij Samen Opleiden, Samen Professionaliseren en Samen Onderzoeken. Tijdens de dag zijn vier collega’s actief als ‘reporter’. We stellen hen bij de opening aan je voor. De indrukken die zij opdoen en de uitkomsten van de workshops brengen we samen in de afsluiting om 15.30 uur. Uiteraard zijn ook de Velon Themagroepen en BRLO op de studiedag aanwezig.

Organisatie Velon studiedag

De Velon studiedag wordt georganiseerd door Hogeschool Utrecht en Universiteit Utrecht in samenwerking met Opleidingsscholen waarin zij participeren: Opleidingsschool Utrecht-Amersfoort (po), Opleidingsschool ROC Midden Nederland (mbo), Academische Opleidingsschool Het Utrechts Model (vo), Opleidingsschool Zuidoost Utrecht (vo), Meerwegen Opleidingsschool (vo) en Opleidingsschool Rivierenland (vo).

Meer informatie

Meer informatie over het programma, de kosten en inschrijving lees je op de pagina Velon studiedag 2019.

We hopen we dat we jou, net als vele andere lerarenopleiders, mogen ontmoeten op 8 november!

Het organiserend comité:

Michiel Heijnen, Anton Boonen, Els Laroes en Peter Lorist.