beroepsregistratie

Aanmelden

Wil je je registreren voor het Beroepsregister Lerarenopleiders (BRLO)? Maak dan een persoonlijk account aan en meld je aan.

Wat gebeurt er na je aanmelding?

Na je aanmelding krijg je een aanmeldingsbevestiging. In deze bevestiging staan de vervolgstappen die je moet doorlopen om je registratietraject te voltooien. Je kiest een registratieroute, een beoordelingsvorm en het format waarin je de registratieaanvraag doet. Vervolgens doorloop je het traject, dat eindigt met de beoordeling. Is je aanvraag positief beoordeeld, dan word je opgenomen in het BRLO.

Groepsregistratietraject aanmelden

Wil jij een groepstraject aanmelden? Ga naar Aanmelden registratietraject (dit formulier staat achter de inlog). Zorg dat je alle factuurgegevens bij de hand hebt (naam, adres, kostenplaats en inkoopordernummer). Vul het formulier in en druk op verzenden.

Na enkele dagen krijg je een mail met een activatiecode voor de deelnemers. De factuur wordt gestuurd zodra alle deelnemers hun activatiecode gebruikt hebben of als de uiterlijke indieningsdatum registratieaanvraag door kandidaten bereikt is. Het aantal dan aangemelde deelnemers wordt gefactureerd. Dit kan dus minder zijn dan het maximale aantal. Na het versturen van de factuur wordt de activatiecode inactief, waardoor er geen nieuwe deelnemers meer kunnen meedoen.

Zijn er meer deelnemers dan verwacht? Stuur dan een mail met het aantal deelnemers naar support@brlo.nl. Je ontvangt dan een nieuwe activatiecode voor deze deelnemers.

Online registratiesysteem

Registratiekandidaten, registratiebeoordelaars en contactpersonen maken gebruik van het online BRLO-registratiesysteem. In een veilige digitale omgeving worden formulieren en documenten opgeslagen en met elkaar gedeeld. Het online BRLO-registratiesysteem voldoet aan de Europese privacywetgeving.

Bekijk ook de Handleiding initiële registratie (juni 2019, pdf) met daarin de valideringsvragen.

Wil je meer weten over het registratietraject? Bekijk de animatie op de pagina Registratie.