Agenda

Webinar ED-TED: diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid

Webinar ED-TED: diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid

Op dinsdag 21 mei van 15.15-16.45 uur organiseert het ED-TED* team in Nederland een webinar. In dit webinar wordt de eerste verkenning met betrekking tot hoe er binnen lerarenopleidingen nu vorm geven wordt aan diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid gepresenteerd.

Het doel van het webinar is het delen van huidige prakijken, bediscussiëren van kansen, mogelijkheden en wensen om dit thema verder vorm te geven. Geïnteresseerde en betrokken lerarenopleiders, programmaleiders, beleidsmedewerkers, onderzoekers en diegene die zich richten op de ontwikkeling van lerarenopleiders en/of docenten in het hoger onderwijs zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan het gesprek.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden voor het webinar kan via deze link:  https://forms.office.com/e/Bky7SNs67H

Voor meer informatie over het ED-TED project: https://info-ted.eu/about-us/ of download de flyer.

Over ED-TED

ED-TED is een Erasmus+ gesubsidieerd project dat als doel heeft om bij te dragen aan een Europees netwerk van lerarenopleiders, om de ontwikkeling van lerarenopleiders en lerarenopleidingen te ondersteunen in hun ambities om vorm te geven aan het recht doen aan diversiteit, inclusiviteit en gelijkwaardigheid. Om dit doel te bereiken wordt er o.a. een serie van webinars georganiseerd. Velon is partner in dit project.