Partners

Webinar Beeld en Geluid op school

Op dinsdag 11 oktober organiseert Velon samen met het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid een webinar over het gebruik van media in de les.

Webinar Beeld en Geluid op school

Wil jij (aankomende) leraren laten zien hoe ze meer uit hun les kunnen halen, leerlingen kunnen inspireren met beeld en geluid en zo nog beter aan kunnen sluiten op hun belevingswereld? Meld je dan aan voor het webinar Beeld en Geluid op school.

In het webinar laten we je zien hoe leraren gemakkelijk en snel gebruik kunnen maken van het grootste media archief ter wereld en hoe je bestaande lessen kunt verrijken met relevante media. Ook zullen we voorbeelden laten zien van opdrachten die wij eerder aan pabo studenten hebben meegegeven om een les te maken met dit materiaal.

Platform Beeld en Geluid op school

Het platform Beeld en Geluid op School van het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid is ontwikkeld voor leraren die voorop willen lopen met het gebruik van beeld en geluid in de les. Je vindt hier (fragmenten) uit televisie- of radioprogramma‚Äôs, die ooit door de Nederlandse Publieke Omroep zijn uitgezonden. Denk hierbij aan o.a. (jeugd)journaals, actualiteitenprogramma’s en relevante documentaires. De media zijn geselecteerd en ontsloten voor onderwijsdoeleinden.  

Praktische informatie

Het webinar wordt gehouden op dinsdag 11 oktober, van 15.30 tot 17 uur.

Ben jij erbij? Meld je dan hier aan.


Esther van Noort (2 jaar geleden)

Ik doe graag mee met dit webinar.