Vereniging

Velon Congres: netwerklunch voor partnerschappen Samen Opleiden

Kom bij het Velon congres (13/14 maart) naar de lunchbijeenkomst voor programmadirecteuren, programmaleiders en bovenschools coördinatoren van een Partnerschap Samen Opleiden.

Velon Congres: netwerklunch voor partnerschappen Samen Opleiden

Tijdens het Velon Congres organiseert Velon op maandag 13 maart een lunchbijeenkomst speciaal voor programmadirecteuren, programmaleiders en bovenschools coördinatoren van een Partnerschap Samen Opleiden. Thema van de bijeenkomst: Wat kunnen Partnerschappen Samen Opleiden en Velon voor elkaar betekenen?

Wat kunnen Partnerschappen Samen Opleiden en Velon voor elkaar betekenen?
Samen lunchen, netwerken en bespreken van kansen!

Door het werken in Partnerschappen Samen Opleiden, zien we een veranderende rol van de lerarenopleider. Wat zouden we voor elkaar kunnen betekenen en hoe kunnen we daarin samen optrekken? Welke kansen zie jij?

Tijdens de lunch op maandag willen we graag met programmadirecteuren, programmaleiders en bovenschools coördinatoren van een Partnerschap Samen Opleiden in gesprek.
We maken kennis met elkaar en verkennen de volgende vragen:
1. Welk belang heeft Velon voor jou en hoe maak je dit zichtbaar in je partnerschap?
2. Welke kansen zie je in de samenwerking tussen jouw partnerschap en Velon voor de toekomst, rekening houdend met de huidige behoeftes in je partnerschap? Hoe kunnen we daarin samen optrekken?

De netwerklunch vindt plaats op maandag 13 maart tijdens de lunchpauze, van 12.25 – 13.25 uur, in het restaurant op de begane grond. De lunch staat in het restaurant voor je klaar, je hoeft dus niet vooraf een lunch op te halen. Aanmelden vooraf is niet nodig.

De Netwerkbijeenkomst wordt georganiseerd door enkele leden van de Ledenraad van Velon:

Régie Driessen, Programmadirecteur AOS Midden-Brabant
Jeannette Geldens, oud-lector Hogeschool de Kempel, ontwikkelgroeplid en PW-coördinator Opleidingsnetwerk Samen Opleiden
Thirza Van ‘t Verlaat, Programmaleider Samen opleiden Brede OpleidingsSchool Rotterdam/Dordrecht


Edith ten Berge (1 jaar geleden)

Hier sluit ik als instituutscoördinator SO&P van Hogeschool KPZ graag bij aan. Mooi initiatief.