Nieuws

Update Velov/Velon Congres 2022

Met het eindigen van het zomerverlof zijn we nu effectief terechtgekomen in het academiejaar waarin het Velov-Velon Congres voor lerarenopleiders landt in Brugge.

Update Velov/Velon Congres 2022

Op 17 en 18 maart is het zo ver en treffen lerarenopleiders uit België en Nederlands elkaar eindelijk opnieuw in levende lijve. Noteer de datum alvast in de agenda!

Indien dat nog niet gebeurd is, nodigen wij jullie graag uit om al een kijkje te nemen op de website. Daar kan je o.a. inschrijven op de mailingslijst om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

Eigentijds Professioneel is het thema van de tweedaagse. Misschien heb jij wel een geheel eigen idee over wat eigentijdse professionaliteit binnen de lerarenopleiding inhoudt, kan je jouw werk hier mee in verband brengen of ben je gewoon steeds vernieuwend aan de slag. In dat geval ben je de geknipte persoon om een abstract in te dienen, zodoende jouw ervaringen en expertise te delen met collega’s uit binnen- en buitenland. Er wordt immers ook ingezet op een internationale component!

Alle informatie over het indienen van abstracts vind je via deze link. De deadline is 15 oktober 2021. Met vragen kan je terecht bij het congressecretariaat.  

Aarzel niet en teken in. Breng jouw collega’s op de hoogte want dit is niet te missen!