Nieuws

Prolongeer je registratie!

Lerarenopleiders van wie de registratie in het Beroepsregister Lerarenopleiders (BRLO) in het voorjaar van 2021 verloopt, hebben een uitnodiging ontvangen om hun registratie te prolongeren.

Prolongeer je registratie!

Je bent geregistreerd in het openbaar beroepsregister. Na de registratietermijn van vier jaar wil je geregistreerd blijven. Hoe prolongeer je de registratie? De prolongatieprocedure bestaat uit twee delen:

  • je levert een professionele biografie aan en
  • vervolgens neem je deel aan een pr-moment. Hierbij heeft pr een dubbele betekenis: het verwijst naar prolongatie registratie en naar pr bedrijven. Tijdens het pr-moment presenteer je jezelf namelijk als lerarenopleider en ga je het gesprek aan over hoe je je in de afgelopen vier jaar hebt ontwikkeld in het beroep.

De ontwikkeling in je beroep is een belangrijke voorwaarde voor prolongatie. Je toont aan dat je je gericht hebt geprofessionaliseerd. Dit zal met name blijken uit de professionele biografie.

Informatie

Wanneer je registratie verloopt, heb je hierover bericht ontvangen. Inmiddels hebben 70 geregistreerden zich aangemeld in het voorjaar van 2021 hun registratie te prolongeren. Laat het ons weten als je je nog niet hebt aangemeld. 

Lees voor meer informatie de handleiding prolongatie of neem contact met ons op.