Evenement

Onderzoeksbende presenteert actieplan kennis voor onderwijs

Een optimale verbinding tussen onderwijs en onderzoek. Dat is de missie van de Onderzoeksbende. De Onderzoeksbende bestaat uit onderwijs- en onderzoekssectoren. Op 1 april a.s. presenteren zij een gezamenlijk plan van aanpak voor de kennisinfrastructuur van het onderwijs voor de komende jaren.

Onderzoeksbende presenteert actieplan kennis voor onderwijs

Het plan wordt op 1 april tussen 13.00 en 15.00 uur gepresenteerd op basisschool De Ridderhof in Utrecht. Ook minister Van Engelshoven is aanwezig bij dit bijzondere moment.

Aanmelden

Wil jij aanwezig zijn bij de presentatie van het plan van aanpak? Meld je dan via het aanmeldformulier op de website Onderzoeksbende.nl.

Over de Onderzoeksbende

De Onderzoeksbende bestaat uit vertegenwoordigers van de PO-Raad, VO-raad, MBO Raad, Vereniging Hogescholen en VSNU. De onderwijs- en onderzoekssectoren willen samen de verbinding tussen leraren, schoolleiders, bestuurders en onderzoekers creatief en effectief verstevigen.

De Onderzoeksbende wil initiatieven met elkaar verbinden, zorgdragen voor een stevige kennisinfrastructuur waar scholen en onderzoekers op kunnen voortbouwen en er aan bijdragen dat kennis nog meer gaat stromen in het onderwijs.