Partners

Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek zoekt lerarenopleiders voor deelname aan enquête

Het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) heeft als doel om met kennis uit onderzoek de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs te verbeteren.

Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek zoekt lerarenopleiders voor deelname aan enquête

Dat doet het NRO door onderwijsonderzoek te coördineren en te financieren, en door de resultaten uit dit onderzoek toegankelijk en bruikbaar te maken voor de onderwijspraktijk en het onderwijsbeleid.

Op dit moment doet het NRO onder verschillende doelgroepen onderzoek naar de bekendheid van de organisatie en de producten en diensten die zij aanbieden. Naast onderzoekers, bestuurders, beleidsmedewerkers en docenten is het NRO ook benieuwd naar wat lerarenopleiders weten (en vinden) van het NRO. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn een korte vragenlijst hierover in te vullen?

I&O Research voert het onderzoek voor het NRO uit. Om zo veel mogelijk lerarenopleiders te bereiken hebben I&O Research en het NRO Velon gevraagd om de link naar de vragenlijst te delen.

U kunt de vragenlijst bereiken via de volgende link: www.startvragenlijst.nl/VELON

Wij waarderen het zeer als u kort de tijd neemt om de vragen te beantwoorden. Dit kost u niet langer dan 10 minuten.

Heeft u vragen over het onderzoek? Neem dan contact op met de helpdesk van I&O Research. Dit kan (gratis) via de mail (helpdesk@ioresearch.nl) of telefonisch (0800-0191).

Alvast bedankt voor uw tijd en moeite!


Angelique Kalverda (1 jaar geleden)

Bedankt Mirjam voor jouw reactie. We nemen contact op met het onderzoeksteam! Groeten, namens het bureau van Velon, Angelique Kalverda


MIrjam van Duijnen (1 jaar geleden)

Een beetje vreemd om deze enquête uit te zetten onder lerarenopleiders en dan te merken dat deze buiten de doelgroep vallen. Alleen als je als onderzoeker deze enquête invult kun je verder in de vragenlijst.
Wat is dan de toegevoegde waarde dat ik als schoolopleider deze enquête invul? Ik doe namelijk wel onderzoek, maar als onderzoeksbegeleider van afstuderende HBO-ers.