Vereniging

Laat zien dat je lid en/of geregistreerd bent!

Laat jij het ook zien? Ben je ook trots op jouw lidmaatschap van Velon? En trots op jouw registratie als lerarenopleider? Pas dan jouw e-mailhandtekening* aan!

Laat zien dat je lid en/of geregistreerd bent!

Let op! Lidmaatschap van Velon en registratie in het beroepsregister zijn niet hetzelfde, en het kan dus zijn dat je lid van Velon bent en niet geregistreerd bij BRLO, of andersom. Maar voor jouw professionalisering kan dat natuurlijk prima samen gaan!

We introduceren een toevoeging aan onze online handtekeningen. Voor leden van Velon en voor de geregistreerde lerarenopleiders bij BRLO hebben we afbeeldingen gemaakt die jouw registratie en/of lidmaatschap goed zichtbaar maken. Deze aanpak past ook goed bij onze missie:

“Lerarenopleider is een beroep om trots op te zijn. Jij en je collega’s staan immers aan de basis van de kwaliteit van het onderwijs in Nederland. Want goede lerarenopleiders leiden goede leraren op. En goede leraren geven goed onderwijs. Hoewel dat eenvoudig klinkt, is het dat in de praktijk natuurlijk niet.

Daarom is er Velon: de vereniging van, voor en door lerarenopleiders die jou en je collega’s ondersteunt. Wij maken ons als vereniging sterk voor de kwaliteit van het Nederlandse onderwijs en voor de eigen rol die lerarenopleiders hierin vervullen. Dit maken we waar doordat we staan voor de kwaliteit van de professie en daar als beroepsvereniging zelf verantwoordelijkheid voor nemen.”

Bekijk hier de bestanden en de toelichting (pdf) voor de handtekening:

Voor BRLO-gregistreerdenBRLO-geregistreerden
Voor Velon-ledenlid van Velon
Voor Velon-leden en BRLO-geregistreerdenVelon-lid en BRLO geregistreerd