Nieuws

Jubileumactie op abonnement Didactief

Omdat Velon komend schooljaar 45 jaar bestaat, geeft vakblad Didactief bijna 50% korting op een jaarabonnement!

Jubileumactie op abonnement Didactief

Je betaalt slechts 34 euro (i.p.v. € 64,95) en ontvangt hiervoor tien nummers op je deurmat én een inlogcode waarmee je alle artikelen vanaf 2003 digitaal kunt lezen. Maak gebruik van dit bijzondere aanbod vóór vrijdag 21 augustus a.s. en vermeld ‘Velon 2020’ bij ‘school’ op deze aanmeldpagina. Je abonnement stopt automatisch na een jaar.

Een abonnement is nu extra aantrekkelijk, want in september is Velon-voorzitter Miranda Timmermans gasthoofdredacteur van Didactief. Zij bepleit in heldere taal een plaats aan tafel voor lerarenopleiders bij het ontwikkelen van beleid. Verder is er aandacht voor beroepsidentiteit, curriculumontwikkeling, interviews met o.a. Anja Swennen, Edmee Suasso, Margriet van der Werff en onderzoek van Lidewij van Katwijk, Martine van Rijswijk en anderen.

In het septembernummer natuurlijk ook vaste Didactief-waarden als Louise (schaduwonderwijs) Elffers, Paul Kirschner en Jan van de Ven, een longread van Christian Bokhove over internationaal vergelijkend onderzoek (zeg maar PISA en TIMSS) en veel onderzoek kort.