Nieuws

Inhoud registratieaanvraag

Hoe dien je je registratieaanvraag zo goed mogelijk in? Zorg ervoor dat je altijd met de meest actuele informatie start!

Inhoud registratieaanvraag

Deze informatie vind je altijd als je ingelogd bent in het online systeem en daar de handleiding raadpleegt. Het is niet nodig in één keer je registratieaanvraag in te dienen. Mocht je tussentijds willen pauzeren om later verder te gaan, klik dan op ‘opslaan’ voordat je gaat afsluiten. Zie ook inhoud registratieaanvraag op de pagina Documenten/Formulieren.

Let op aanscherpingen!

Ben je in 2018 gestart met je registratieaanvraag en ga je die binnenkort indienen? Let er dan op dat de valideringsvragen inmiddels geactualiseerd zijn. Heel concreet gaat het om de vetgedrukte aanscherpingen:

  • A1. In welke context en met welke taken, gekoppeld aan de vier bekwaamheidsgebieden, ben je werkzaam als lerarenopleider?
  • A2. Hoe positioneer je je eigen handelen op de bekwaamheidsgebieden?
  • B. Hoe onderscheidt jouw rol als lerarenopleider zich van die van leraar?
  • C1. Hoe en bij wie zorg je voor feedback op je eigen functioneren en hoe draagt dit bij aan jouw kwaliteit als lerarenopleider?
  • C2. Welke conclusies trek je over je eigen handelen als lerarenopleider en hoe reflecteer je daarop?
  • D. Welke ambities en ontwikkelthema’s, gerelateerd aan je opleiderschap, stel je jezelf de komende vier jaren?

Veel gestelde vragen registratie

Heb je een vraag rondom het registratietraject? Bekijk de pagina Veelgestelde vragen registratie voor een overzicht van de meest gestelde vragen.