Nieuws

Eerste digitale editie Tijdschrift voor Lerarenopleiders

De eerste digitale editie van het Tijdschrift voor Lerarenopleiders is een feit! Het tijdschrift is toegankelijk voor alle leden van Velon en iedereen met een (gratis) account op Velon.nl.

Eerste digitale editie Tijdschrift voor Lerarenopleiders

Vanaf deze jaargang verschijnt het tijdschrift alleen nog in digitale vorm. We blijven wel werken met ‘nummers’ waarin artikelen gezamenlijk worden gepresenteerd (zodat verwijzing naar artikelen volgens APA-richtlijnen mogelijk blijft). Het gehele nummer én de losse artikelen vind je – na inloggen – in de online mediatheek van Velon.

In deze eerste digitale uitgave staat weer veel interessant leesvoer: drie onderzoeksartikelen, een beschouwend artikel en drie praktijkvoorbeelden. Verder in dit nummer recensies van proefschriften van Aniek Draaisma ‘Career learning environments in vocational education: Study of a government initiated innovation programme in the Netherlands‘ en van Tim Huijgen ‘Balancing between the present and the past‘.

We wensen iedereen veel leesplezier bij deze eerste digitale editie van het Tijdschrift voor Lerarenopleiders.

Digitale tijdschrift nog niet ontvangen?

Ben je (nog) geen lid van Velon en/of heb je nog geen account? Maak dan een (gratis) account aan en ontvang het volgende nummer van het Tijdschrift voor Lerarenopleiders in je mailbox!