Partners

Vier onderwijsvernieuwing tijdens het ComeniusFestival op 29 juni 2023

Hoe zie jij grensoverstijgende onderwijsvernieuwing? En hoe ziet dat er volgens jou in de praktijk uit? Kom naar het ComeniusFestival op donderdag 29 juni 2023.

Vier onderwijsvernieuwing tijdens het ComeniusFestival op 29 juni 2023

Wat is jouw kijk op grensoverstijgende onderwijsvernieuwing? En hoe ziet dat er volgens jou in de praktijk uit? Deel je ervaringen en doe inspiratie op tijdens het ComeniusFestival in Nieuwegein op donderdag 29 juni, georganiseerd door het ComeniusNetwerk. Samen met onderwijsvernieuwers uit het mbo, hbo én wo vieren wij de ruimte voor onderwijsvernieuwing. Ook wordt tijdens het festival de Nederlandse Onderwijspremie voor mbo, hbo en wo uitgereikt.

Bekijk het hele programma op onze website, met workshops, TeacherTalks en presentaties over de nieuwste ontwikkelingen: meer info en aanmelden.

Uitreiking van de Nederlandse Onderwijspremie

De Nederlandse Onderwijspremie is de hoogste onderscheiding in het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs. De premie wordt uitgereikt aan onderwijsteams ter waardering van, en als impuls voor, onderwijsvernieuwing en –verbetering van het vervolgonderwijs. Lees meer >

Over het ComeniusNetwerk

Het ComeniusNetwerk is een netwerk van onderwijsvernieuwers in het vervolgonderwijs. Door kennisdeling, discussie en opinievorming stimuleren en ondersteunen wij onderwijsvernieuwing op mbo-, hbo en wo-instellingen. Lees meer over wat wij doen op comeniusnetwerk.nl!