Evenement

Webinar: Leraren opleiden in tijden van corona

We zijn nu meer dan een jaar onderweg in coronatijd. Velon organiseert op 19 mei een webinar, waarbij je met collega’s in gesprek gaat over je eigen ervaring om leraren op te leiden in tijden van corona. Kom je ook?

Webinar: Leraren opleiden in tijden van corona

Sinds we te maken hebben met de maatregelen als gevolg van de corona-epidemie, is er veel veranderd in ons werk als lerarenopleider. Met vallen en opstaan hebben we geleerd digitale lessen te verzorgen, bijeenkomsten en zelfs congressen online te doen. We pasten ons noodgedwongen aan aan de wisselende omstandigheden, maar hadden ook (vaak?) het gevoel in te boeten aan kwaliteit.

Nu we ruim een jaar verder zijn en er ook licht lijkt aan het einde van de tunnel, blikken we met elkaar terug én vooruit. Welke lessen heb je geleerd als lerarenopleider in coronatijd? Hoe ben je er in geslaagd leraren op te leiden in deze tijd? Wat neem je uit het afgelopen jaar mee naar het post-corona tijdperk? Ook is er ruimte om good practices met elkaar te delen.

Opzet van het webinar

Tijdens het webinar ga je met collega’s in gesprek over jouw ervaringen en leer je van de gedeelde good practices. Dit webinar is gepland op woensdag 19 mei van 15.30 uur tot 17.00 uur.

Aanmelden

Het webinar is vrij toegankelijk voor leden. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@velon.nl. Ben je nog geen lid? Schrijf je in, waarna je meteen deel kunt nemen aan het webinar.  

Heb jij een good practice die je met collega’s zou willen delen? Laat het ons dan alvast weten!