Verenigingsmanager (24-28 u/w)

Velon, Vereniging Lerarenopleiders Nederland, vormt het fundament voor het onderwijs van morgen. Wij zorgen voor kwalitatief hoogwaardige lerarenopleiders. Dit doen we door een platform voor ontmoeting van lerarenopleiders te organiseren, de professionalisering van individuele lerarenopleiders en de beroepsgroep als geheel te stimuleren en de belangen te behartigen met betrekking tot de kwaliteit van de professie. Velon is een beroepsvereniging en beheert daarnaast het beroepsregister van lerarenopleiders.

Per 1 september a.s. zijn wij op zoek naar een

Verenigingsmanager

24 – 28 uur per week

 De functie

Als verenigingsmanager ben je de spil tussen het Velonbureau (3 medewerkers) en het bestuur, de ledenraad, de beoordelaars van het Beroepsregister voor Lerarenopleiders en veel externe partners. Je draagt bij aan de realisatie van de missie, visie en doelstellingen van onze beroepsvereniging. Je bent betrokken bij het ontwikkelen en uitvoeren van het beleid van Velon. Je bent de aanjager en verbinder van verenigingsactiviteiten, commissies en themagroepen. Je geeft leiding aan het Velonbureau, durft beslissingen te nemen en fungeert als sparringpartner van het bestuur. Een belangrijke opdracht voor de komende jaren is ledenwerving en de doorontwikkeling van het beroepsregister. Daarnaast is het van belang om nieuwe vormen van financiering te onderzoeken.

Jouw profiel

  • Afgeronde academische of hbo-opleiding
  • Werkervaring in of sterke affiniteit met het opleiden van leraren
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Ervaring met werken binnen een vereniging met een (vrijwilligers)bestuur is een pré
  • Aantoonbaar sterk in communicatie en organisatie
  • Financieel inzicht
  • Overtuigend, verbindend en bevlogen
  • Proces- en resultaatgericht
  • Proactief, flexibel en initiatiefrijk
  • Durft gevraagd en ongevraagd advies te geven

Wij bieden

Wij bieden een informele sfeer in een klein gezellig kantoor in het bedrijfsverzamelpand de Alchemist 2, Europalaan 2 te Utrecht. We bieden de mogelijkheid om deels thuis te werken. Het werken met vrijwilligers brengt met zich mee dat je af en toe ook in avonduren overleggen en andere activiteiten hebt. Het dienstverband wordt aangegaan voor 1 jaar met de intentie tot verlenging. Inschaling gebeurt op basis van ervaring in schaal 11 of 12 van de Cao hbo. Detachering behoort tot de mogelijkheden.

Geïnteresseerd?

Stuur dan een mail met je motivatiebrief en cv voor donderdag 28 mei a.s. naar verenigingsmanager@velon.nl t.a.v. Nicoline Mascini, interim verenigingsmanager.

Voor meer informatie over de functie kun je Nicoline Mascini bellen op 06 – 28 911 210.

Een opdracht of assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld