Nieuws

Velon/VELOV congres 2019: ben jij er ook bij?

Schrijf je nu in voor het Velon/VELOV congres 2019! Het thema 'Opleiden voor de Toekomst' staat centraal. Ben jij er ook bij?

Velon/VELOV congres 2019: ben jij er ook bij?

Meer dan 600 lerarenopleiders uit Nederland en Vlaanderen ontmoeten elkaar op 18 en 19 maart 2019 in het Chassétheater in Breda op het Velon/VELOV congres 2019. We gaan in gesprek over het thema ‘Opleiden voor de Toekomst’. Ben jij er ook bij?

Meld je aan op de website Veloncongres.nl.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Kwaliteit voor en ín de klas
  • Anders organiseren van onderwijs: wat en hoe
  • Leraren van de toekomst: flexibele professionals
  • Maatschappij van morgen: diversiteit en urban education

Opleiden voor de Toekomst

Als we kinderen en jongeren willen opleiden voor de toekomst, dan moeten we ook leraren opleiden voor de toekomst. Wat de toekomst ons brengt en van ons vraagt weten we niet. Daarom is het van belang dat we leraren opleiden die ondernemend zijn, onderzoekend, creatief én weerbaar door kritisch denken, (zelf)reflectie en zelfregulering.

Leraren van de toekomst zijn leraren met een grote maatschappelijke betrokkenheid, leraren die samenwerken met elkaar en met andere professionals. Aan ons als lerarenopleiders de taak om nog meer en nog betere leraren op te leiden voor de toekomst. Een opdracht die veel creativiteit en samenwerking van ons vraagt. Op het Velon/VELOV congres 2019 hopen we je te inspireren.

Vroegboekkorting

Tot en met 13 januari profiteer je van een vroegboekkorting die kan oplopen tot € 55,-. Ben je lid van Velon? Dan krijg je daarnaast nog eens € 100,- korting. Nog geen Velon-lid en benieuwd naar de voordelen? Lees meer op de pagina Lidmaatschap.

Meer weten over registratie en de tarieven? Ga naar de website Veloncongres.nl.