Nieuws

Informatie Velon Online Verjaardagscongres 2021

Het Velon Online Verjaardagscongres vindt plaats op 8 en 9 maart 2021. We maken er een online feestje van met nieuwe inspiratie, uitwisseling van kennis en ontmoetingen met andere lerarenopleiders in Nederland en Vlaanderen. We zetten alle belangrijke informatie op een rij.

Informatie Velon Online Verjaardagscongres 2021

Het Velon Congres 2020 in Leeuwarden is vanwege Corona uitgesteld naar 8 en 9 maart 2021. Omdat het niet mogelijk is een fysiek congres te organiseren, vindt het Velon Congres 2021 online plaats.

Ben jij er ook bij? 

Omdat Velon het belangrijk vindt om juist in deze tijd kennisoverdracht en professionalisering te bevorderen, nodigt Velon graag alle deelnemers van het Congres 2020 uit om gratis deel te nemen aan het Velon Online Verjaardagscongres 2021. Je inschrijving voor het Velon Congres 2020 wordt daarom omgezet naar een registratie voor het Velon Online Verjaardagscongres 2021.

Inhoudelijke bijdragen

Mocht je een voorstel hebben ingediend voor het Velon Congres 2020 dat vorig jaar geaccepteerd is, dan ontvang je daarover een aparte e-mail.

Programma

Op het Velon Online Verjaardagscongres 2021 kun je kiezen uit een divers aanbod:

  • Drie themasessies met sprekers en Q&A over actuele thema’s rondom het Bestuursakkoord Flexibilisering Lerarenopleidingen
  • Twee inspirerende keynotes
  • Vier rondes met parallelsessies, met keuze uit diverse presentaties en gesprekken
  • Een virtuele postergalerij en sponsormarkt
  • Ruimte voor digitale ontmoetingen

Klik hier voor het programma.

Online platform

Het congres vindt plaats via een online platform. Je logt in vanaf een desktop/laptop om deel te nemen. Tijdens het tweedaagse congres is het op elk moment mogelijk om in te loggen en mee te doen. Je kunt dus zelf kiezen of je aan alle onderdelen deelneemt, of alleen op bepaalde momenten wilt meedoen.

Interactie  

Tijdens het online congres zorgen we voor interactie. Zo kun je bij de presentaties worden uitgenodigd om mee te doen aan een poll, een groepsgesprek, break-outs, live Q&A, chat en meer. Daarnaast is er ruime gelegenheid voor digitale ontmoetingen. Zo is er een ‘Ontmoetingsplein’, voor gesprekken met andere deelnemers via chat of videobellen. Ook kun je hier contactgegevens uitwisselen en afspraken maken.

Inschrijving

Je registratie voor het Velon Congres 2020 is omgezet naar een registratie voor het Velon Online Verjaardagscongres op 8 en 9 maart 2021.

Kun je niet deelnemen op 8 en 9 maart? Dan is een vervanger uiteraard van harte welkom. Geef dan zijn/haar e-mailadres, naam en organisatiegegevens door via: velon2021@byease.nl. Wij zetten dan de registratie over op de naam van je collega.

Wil je iemand meenemen? Het is ook mogelijk een nog niet ingeschreven collega mee te nemen, tegen een speciaal verjaardagstarief van € 45,-, indien deze collega lid is van Velon. Is je collega nog geen lid, dan komen daar de kosten bij voor het Velonlidmaatschap voor het jaar 2021 (€ 87,50)

Dit is de link die je naar collega’s kunt sturen zodat zij zich kunnen registreren voor het Velon Online Verjaardagscongres 2021.

Belangrijke data

donderdag 11 februari 2021

Inhoudelijke bijdragen in parallelsessies worden gepubliceerd op www.veloncongres.nl

maandag 22 februari 2021

Je ontvangt praktische informatie via e-mail

donderdag 4 maart 2021

Je ontvangt de deelnamelink via e-mail

Meer informatie en vragen

Alle informatie over het Velon Congres staat op de speciale congreswebsite, www.veloncongres.nl. Bij vragen kun je contact opnemen met het congressecretariaat, By ease | Leids Congres Bureau, via velon2021@byease.nl.

Tot 8 en 9 maart!