Nieuws

Velon Congres 2020 verplaatst naar 8 en 9 maart 2021

Het Velonbestuur en de congrescommissie hebben besloten het volledige programma van het Velon Congres 2020 te verplaatsen naar 8 en 9 maart 2021.

Hadden we in eerste instantie nog de hoop het congres slechts een paar weken te hoeven verplaatsen,  inmiddels kunnen we, met de kennis van nu,  concluderen dat dit een te optimistische gedachte was. We hebben alle mogelijke scenario’s gecheckt en daaruit volgt dat een congres in 2020 helaas niet haalbaar is. We weten hoeveel mensen zich verheugd hebben op dit congres en hoeveel mensen een bijdrage hadden voorbereid; alles stond klaar om te starten. Het mag helaas dit jaar niet zo zijn.

We vinden het volledig annuleren van dit congres – gezien alle voorbereidingen – geen optie. Daarom hebben het Velonbestuur en de congrescommissie besloten het volledige programma te verplaatsen naar 8 en 9 maart 2021. Zo doen wij recht aan alle deelnemers die zich verheugd hebben op dit congres en alle sprekers die een bijdrage zouden verzorgen.

Ga voor meer informatie naar de website van het Velon Congres of neem contact op met het congressecretariaat. Graag tot ziens in Leeuwarden op 8 en 9 maart 2021!