Stagiair(e) Communicatie

Velon, Vereniging voor Lerarenopleiders Nederland, vormt het fundament voor het onderwijs van morgen. Wij zorgen voor kwalitatief hoogwaardige lerarenopleiders, die op hun beurt zorgen voor goed opgeleide leraren.

Velon heeft een klein verenigingsbureau in Utrecht. Het bureau stimuleert en organiseert veel online en offline ontmoetingen van, voor en door lerarenopleiders. Ben jij op zoek naar een zelfstandige, uitdagende en leerzame stageperiode reageer dan snel, want

per 1 september a.s. zijn wij op zoek naar een

Stagiair(e) Communicatie

32 uur per week – 5/6 maanden

 

Stage inhoud

Als stagiair(e) Communicatie maak je deel uit van het Velonbureau met nog 3 andere collega’s (verenigingsmanager, medewerker Communicatie en Coördinatie, officemanager). Je helpt o.a. mee met het up-to-date houden van de website, het schrijven van artikelen voor de nieuwsbrief en het inzetten van social media. Daarnaast help je mee met de organisatie van en de communicatie over de Velon Studiedag in november en andere kleinere bijeenkomsten op kantoor.

Jouw profiel

  • Je volgt een Hbo-opleiding Communicatie of vergelijkbare opleiding
  • Vanaf september/oktober ben je beschikbaar voor minimaal 5 maanden
  • Je kan inspirerende teksten schrijven in goed Nederlands
  • Je bent leergierig en proactief
  • Je vindt het prima om af en toe alleen te werken (want je weet dat je altijd je collega’s kunt bellen of appen)
  • Je bent goed in plannen en let op details

Wij bieden
Wij bieden een leerzame stageperiode, waarin ruimte is voor eigen ontwikkeling en inbreng. Je komt te werken bij een klein bureau met informele sfeer in een gezellig kantoor in het bedrijfsverzamelpand de Alchemist 2, Europalaan 2 te Utrecht. We bieden ook de mogelijkheid om deels thuis te werken. Je krijgt een stagevergoeding van € 300,- per maand.

Geïnteresseerd?

Stuur dan zo snel mogelijk een mail met je motivatiebrief en cv naar verenigingsmanager@velon.nl t.a.v. Nicoline Mascini, interim verenigingsmanager.

Voor meer informatie over de functie kun je Nicoline Mascini bellen op 06 – 28 911 210.

Een opdracht kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld