VacaturesVereniging

Vacature Coördinator Beroepsregistratie Lerarenopleiders m/v

Ben jij een ervaren lerarenopleider? Heb jij affiniteit met de professionaliteit van lerarenopleiders? Breng jij de kwaliteit van de beroepsregistratie voor lerarenopleiders een stap verder?

Vacature Coördinator Beroepsregistratie Lerarenopleiders m/v

Kom dan ons team versterken!

Lerarenopleiders staan aan de basis van de kwaliteit van het onderwijs in Nederland. Deze groep heeft zich verenigd in Velon, de Vereniging Lerarenopleiders Nederland. Een beroepsvereniging van, voor en door lerarenopleiders.

Velon stimuleert ontmoeting en professionalisering van lerarenopleiders en behartigt de belangen van deze beroepsgroep. Daarnaast beheert Velon het beroepsregister van lerarenopleiders (BRLO).

Wij hebben circa 1.200 leden en 1.500 geregistreerden in het beroepsregister. De leiding van de vereniging ligt bij het bestuur. De uitvoering van de werkzaamheden ligt bij het bureau, bestaande uit drie enthousiaste medewerkers. Vanwege het vertrek van een collega zijn wij zo spoedig mogelijk op zoek naar een:  

Coördinator Beroepsregistratie Lerarenopleiders m/v (0.4 fte)

  • Je coördineert de werkzaamheden rondom registratie en prolongatie in het register;
  • Je bent voor BRLO eerste aanspreekpunt voor lerarenopleiders en hun werkgevers, en voor betrokkenen bij BRLO;
  • Je bent actief betrokken bij de kwaliteitsbewaking van BRLO en bij de werkzaamheden van de registercommissie;
  • Je faciliteert bijeenkomsten van de verschillende commissies binnen BRLO en de bijeenkomsten voor beoordelaars en geïnteresseerden in BRLO;
  • Je treedt op als een ambassadeur van BRLO naar geïnteresseerden en belangrijke netwerkpartners;
  • Je signaleert relevante ontwikkelingen en vertaalt deze naar beleid.

Je werkt nauw samen met de collega die de praktische ondersteuning van registratie en prolongatie verzorgd. Je legt verantwoording af aan de verenigingsmanager.

Wat neem je mee:

Wij verwachten van je dat je een afgeronde hbo-opleiding of WO-opleiding hebt, bij voorkeur een lerarenopleiding, onderwijswetenschappen of een HRM opleiding, en relevante ervaring. Je bent een ervaren lerarenopleider en hebt bij voorkeur ook ervaring met de beroepsregistratie voor lerarenopleiders, bijvoorbeeld omdat je deze zelf hebt doorlopen en ervaring hebt als trajectbegeleider en/of beoordelaar. Je bent in staat om bestaande processen te evalueren en gericht te verbeteren. Je weet mensen te verbinden en te overtuigen. Je kunt zowel zelfstandig maar ook in teamverband werken. Je denkt in kansen.

Wij bieden:

Wij bieden je een zelfstandige functie in een informele sfeer in een klein gezellig kantoor in het bedrijfsverzamelpand de Alchemist 2, Europalaan 2 te Utrecht. We bieden de mogelijkheid om deels thuis te werken. Werken met een vrijwilligersbestuur en vrijwillige commissies brengt af en toe ook bijeenkomsten ’s avonds met zich mee. We hebben een voorkeur voor detachering vanuit een partnerschap of lerarenopleiding. Inschaling gebeurt op basis van ervaring in schaal 11 van de Cao hbo (€ 3.731 – € 5.127).

Geïnteresseerd?

Stuur dan een mail met je motivatiebrief en cv voor vrijdag 16 september 2022 naar verenigingsmanager@velon.nl. Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Helma Oolbekkink op 06 – 53 88 38 28 of Femke van Glansbeek op 06 – 29 32 14 76. Een opdracht of assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Klik hier om de vacature als PDF te downloaden.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.