Vacatures

Vacature: administratief medewerker

Vacature: administratief medewerker

Wij zoeken een oplossingsgerichte administratief medewerker die zowel ICT-vaardig, als communicatief sterk is voor 16-24 uur per week.

Benieuwd wat je gaat doen?

Als administratief medewerker vervul jij een spilfunctie binnen onze beroepsvereniging. Dagelijks komen er via e-mail vragen en ondersteuningsverzoeken binnen van onze leden en van lerarenopleiders die zich willen registreren (of prolongeren) in ons beroepsregister.

Zo begeleid je bijvoorbeeld lerarenopleiders die zich willen registreren of prolongeren op administratief vlak, controleer je betalingen, voeg je leden toe of schrijf je leden uit. Voor supportverzoeken duik je ons ICT-systeem in, en voor sommige vragen of kwesties stem je af met een collega. Ook al werken wij grotendeels vanuit huis, de lijntjes zijn kort en een belletje of online overleg is zo geregeld.

Je laat je niet afschrikken door ons (soms best uitdagende) ICT-systeem, maar zoekt naar oplossingen en denkt mee over verbeterslagen die we kunnen maken. (Goed om te weten: we zijn momenteel druk bezig met het aanpassen van ons digitale portaal). Jouw werkdag is geslaagd als je vragen en problemen naar tevredenheid af hebt kunnen handelen.

Vrijdag is onze kantoordag in Utrecht en dan zie je je andere collega’s: de verenigingsmanager, de  programmacoördinator van het beroepsregister, de secretarieel medewerker (zzp) en de communicatieadviseur. Ook de ICT-beheerder (zzp) schuift soms aan.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding (administratief, secretarieel) of werk- en denkniveau 4, aangevuld met 2 tot 4 jaar relevante stage en/of werkervaring;
 • Je beheerst het Nederlands (zowel in woord als geschrift) en bent communicatief vaardig;
 • Je kunt werken met alle Office-pakketten;
 • Je werkt nauwkeurig en neemt je verantwoordelijkheid;
 • Je vindt snel je weg in een (nieuw) ICT-systeem;
 • Je bent oplossingsgericht en pro-actief;
 • Je kunt zowel goed zelfstandig, als in teamverband werken;
 • Je bent flexibel en schakelt makkelijk tussen geplande en onverwachte werkzaamheden.

Dit mag je van ons verwachten:

 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor eigen inbreng in een informele werksfeer. Je werkt grotendeels thuis, en vrijdag op kantoor in Utrecht.
 • De mogelijkheid je uren zelf in te delen (m.u.v. de vaste kantoordag op vrijdag). Uitbreiding van uren tot max 24 uur per week is bespreekbaar;
 • Een ruime verlofregeling (veel schoolvakanties ben je vrij);
 • Je krijgt een dienstverband voor 1 jaar met de intentie tot verlenging;
 • Inschaling, op basis van ervaring, schaal 6 of 7 volgens CAO HBO.

Over onze beroepsvereniging

Velon (de Vereniging Lerarenopleiders Nederland) is de beroepsvereniging van, voor en door lerarenopleiders. Het Velon-bureau coördineert, organiseert en faciliteert de activiteiten van de vereniging en beheert daarnaast het beroepsregister van erkende lerarenopleiders (BRLO).

Reageren?

Heb jij zin in een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en wil jij bijdragen aan een sterke beroepsvereniging voor professionals in het onderwijs? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren!

Voor vragen kun je op werkdagen (ma/di/vr) bellen met Femke van Glansbeek, verenigingsmanager, op 06-29321476. Direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je motivatiebrief en cv (uiterlijk vrijdag 3 mei 2024) naar: femke.vanglansbeek@velon.nl.

Mochten we voor de sluitingstermijn al voldoende brieven hebben ontvangen, dan behouden we het recht voor om de termijn eerder te sluiten. 

(Een opdracht of assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.