Partners

Seminar Beeldbekwaam in het Onderwijs in Eye Filmmuseum

Op woensdag 2 november 2022 organiseert het Netwerk Filmeducatie samen met lerarenopleidingen de tweede editie van Beeldbekwaam in het Onderwijs in Eye Filmmuseum Amsterdam.

Seminar Beeldbekwaam in het Onderwijs in Eye Filmmuseum

Beeldbekwaam in het Onderwijs is hét seminar dat lerarenopleiders inspireert om een nieuwe generatie leraren bewust te laten omgaan met beeld in het onderwijs.

Verwacht een dag vol verdiepende workshops van vakgenoten die film reeds in hun lespraktijk hebben ingebed of aanbieden in hun lerarenopleiding. Leer ook samen met filmmakers film analyseren, maken en bespreken. In drie workshoprondes met keuze uit 21 workshops ervaar je hoe je film bewust inzet binnen jouw vakgebied, in het primair onderwijs en op het vo en mbo.

Bekijk het programma via https://filmeducatie.nl/agenda/bbo

Film is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Het is de taal waarmee kinderen en jongeren opgroeien. Voor wie film spreekt gaat de wereld open. Help je studenten om hun lesstof te verlevendigen en betekenis te geven aan de beelden die leerlingen dagelijks omringen. Geef je op voor het grootste seminar over film- en beeldeducatie in het onderwijs!

Speciaal voor leden van Velon: een kortingscode van 20% op de ticketprijs van € 125 (inclusief lunch en drankjes). Geef je op en vul deze code in: KortingBBO22Velon.