Overig

Waar vind ik de professionele biografieën?

De manier om de professionele biografie en zelfs het gehele prolongatietraject in te kunnen zien, is bij kandidaten die al eerder aan een prolongatietraject meegedaan hebben anders dan bij kandidaten die voor het eerst prolongeren. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe de verschillende prolongatietrajecten in te zien zijn. De afbeeldingen kunnen vergroot worden door erop te klikken.

Na het inloggen in het BRLO-systeem, kom je als lid prolongatiecommissie op het ‘Smartportaal’ terecht. Zie hiervoor afbeelding 1.

Schermafbeelding 1

Klik op de knop ‘Lid Prolongatiecommissie’ in de blauwe balk aan de linkerkant of kies ‘Lid prolongatiecommissie’ in het uitklapmenu naast het huisje links bovenin. Zie afbeelding 2.

lid-prolongatiecommissie1
Schermafbeelding 2

Kies bij de widget ‘Kandidaten’ (de lijst aan de rechter kant) de groep die je wilt bekijken. Vervolgens zie je afbeelding 3.

lid-prolongatiecommissie
Schermafbeelding 3

Kies een kandidaat. In het eerste voorbeeld zien we een kandidaat die voor het eerst prolongeert. Alle onderdelen van het prolongatietraject zijn direct zichtbaar. Je kunt hier ook direct zien welke taken worden uitgevoerd, voltooid zijn of nog niet gestart zijn. Zie afbeelding 4.

lid-prolongatiecommissie3
Schermafbeelding 4

Bij kandidaten die al meerdere trajecten gevolgd hebben – dit kunnen meerdere prolongatietrajecten zijn, maar ook een registratietraject en een prolongatietraject -, zie je alleen het hoofdonderdeel van de gevolgde trajecten. Zie afbeelding 5 en 6 voor twee voorbeelden.

Schermafbeelding 5
lid-prolongatiecommissie5
Schermafbeelding 6

Klik nu op het gewenste traject. Meestal is dat het laatste en onderste traject. Je ziet nu het het scherm als in afbeelding 7.

lid-prolongatiecommissie6
Schermafbeelding 7

Via de knop ‘i’ of de knop ‘Inhoud’ kun je de bovenkant van het scherm weghalen of juist weergeven. Kies bij het menu onder ‘Inhoud’ voor ‘Prolongatietraject’ en vervolgens ‘Professionele biografie’. Hier kun je dus alle ingeleverde documenten inzien. Zie afbeelding 8.

lid-prolongatiecommissie7
Schermafbeelding 8