Organiseer een webinar

Ben je lid van Velon? En wil jij rondom de Dag van de Lerarenopleider een webinar* organiseren? Dat kan! Namens Velon kunnen we dit ondersteunen. Dit mag ook later dit jaar of we plannen het volgend jaar in.  

Hoe werkt dat?

Je kan nu zelf een webinar organiseren om het beroep van lerarenopleiders meer aandacht te geven. Je kan dit doen aan de hand van een aantal vragen zoals ‘Wie zijn lerarenopleiders?’, ‘Hoe ontwikkelen lerarenopleiders zich?’ en ‘Welke ontwikkelingen in de nabije toekomst zijn relevant voor lerarenopleiders?’. Of vind hier inspiratie. Misschien vind je er thema’s in die je aanspreken en waarover je een webinar wilt organiseren. Maar uiteraard zijn andere suggesties ook welkom! We gaan er graag samen over in gesprek. 

Kortom; als jij een onderwerp en spreker(s) aandraagt kunnen we dit communiceren op deze website.  Wij zorgen voor het registreren van de deelnemers en het aanmaken van online aanmeldmogelijkheden. Maar let op: webinars zijn alleen toegankelijk voor leden van Velon.

Voorbeelden

Een paar voorbeelden van onze webinars zie je hier:

Webinar De Staat van de Lerarenopleider

Webinar Leren in verbondenheid

De ontwikkeling van lerarenopleiders; een geschiedenisverhaal

Informatie en contact

Wil je meer weten of heb je een goed idee laat het weten! Mail dan naar angelique.kalverda@velon.nl

 

 

* Een webinar is een lezing, workshop of presentatie die online plaatsvindt. Voor een webinar gaan we uit van een sessie van ongeveer een uur à anderhalf uur.