Nieuws

Oproep reviewers voor Velov/Velon-congres

Voor het Velov/Velon-congres 2022 met het thema Eigentijds professioneel zoeken we reviewers om de ingediende inhoudelijke bijdragen te beoordelen.

Oproep reviewers voor Velov/Velon-congres

Vanuit Velon vinden we het belangrijk dat ook lerarenopleiders en onderzoekers uit Nederland betrokken zijn. We hopen daarom dat je als reviewer een bijdrage wilt leveren.

De beoordelingsperiode is van 15 oktober tot 22 november 2021. Het gaat om abstracts van maximaal 400 woorden. Afhankelijk van het aantal ingestuurde abstracts en het aantal reviewers zal het gaan om 10 tot maximaal 15 abstracts.

Heb jij tijd beschikbaar tussen 15 oktober en 22 november en zou jij een aantal voorstellen willen beoordelen?

Zo ja, dan zullen we je contactgegevens doorgeven aan de programmacommissie. Je ontvangt dan t.z.t. nadere gegevens. Voor toelichting op de thema’s zie de bijgevoegde uitnodiging voor inhoudelijke bijdragen. De reviewers worden niet gekoppeld aan een bepaalde themalijn.

Mocht je in je eigen netwerk mensen weten die eveneens kunnen worden uitgenodigd om deze taak op te nemen dan horen we dat graag. Je kunt zelf iemand uitnodigen of ons de referenties sturen zodat wij de vraag uitsturen naar deze collega’s. 

We kijken uit naar jouw antwoord op deze uitnodiging. Aanmelden kan via mail naar angelique.kalverda@velon.nl

Contactinformatie congres