Nieuwsbrieven

Zijn jouw gegevens up-to-date?

Alle Velon-leden en geregistreerde lerarenopleiders hebben een account op de nieuwe website gekregen. Heb jij je account al geactiveerd en je gegevens gecontroleerd?

Met je account krijg je toegang tot services van Velon die speciaal zijn afgestemd op jouw profiel. Zo krijgen je als Velon-lid toegang tot de ledenlijst. Ben je geregistreerd lerarenopleider dan kun je de gegevens van je registratie inzien. Je inloggegevens op de vorige Velon-website komen te vervallen.

Verzoek: activeer en controleer nu!

Een actueel adressenbestand met correcte gegevens is voor jou én Velon belangrijk. Om een voorbeeld te geven: binnenkort versturen we het nieuwe katern van de Kennisbasis voor lerarenopleiders. We willen graag dat het bij alle leden goed aankomt!

Heb je je account nog niet geactiveerd? Doe dit dan alsnog, controleer meteen je eigen gegevens en pas die aan, als dat nodig is. Als Velon-lid of geregistreerd lerarenopleider heb je hiervoor op 4 oktober al een mail ontvangen met als titel ‘Activeer je account bij Velon’. Deze mail bevat de link waarmee je je account kunt activeren. We verzoeken je vriendelijk de mail op te zoeken en deze link te gebruiken.

Kun je de mail met je persoonlijke link echt niet meer vinden? Stuur dan een mail naar support@brlo.nl.

Account aanmaken
Ben je (nog) geen Velon-lid of (nog) niet opgenomen in het beroepsregister? Dan kun je vrijblijvend een account aanmaken en op de hoogte blijven van interessante ontwikkelingen van, voor en door lerarenopleiders. Maak hier je account aan.