Partners

Leren voor Morgen heeft nieuws!

Coöperatie Leren voor Morgen bestaat uit een groep samenwerkende organisaties.

Leren voor Morgen heeft nieuws!

Als netwerk zetten zij zich in voor leren voor duurzame ontwikkeling: binnen én buiten het onderwijs en van peuter tot professional. Dit doen ze aan de hand van verschillende projecten, één van deze projecten is Circular Skills!

Het doel van Circular Skills is om (toekomstige) werkenden toe te rusten met de vaardigheden, kennis en houding die zij nodig hebben om te floreren in een circulaire, inclusieve samenleving. Binnen dit project werkt Leren voor Morgen samen met haar partners aan innovatieve oplossingen die aansturen op systeemveranderingen voor duurzame ontwikkeling binnen het onderwijs. Op deze manier proberen zij het huidige systeem, de lineaire economie, om te buigen tot een circulaire economie. Zo overbruggen zij de kloof tussen het beroepsonderwijs en de beroepspraktijk in de circulaire economie. Dat doen ze door de belangrijkste vaardigheden in kaart te brengen en deze te verankeren in het onderwijsproces. Om deze vaardigheden een vaste plek te geven binnen het onderwijs is het van groot belang leraren op te leiden voor de economie van morgen. Leren voor Morgen en hun partners hebben stappen richting een circulaire economie gezet!

Dit wilt Circular Skills met de wereld delen. Achter de schermen zijn ze druk bezig geweest met het opnemen van de Circular Skills film. De film vertelt het verhaal van het werk dat zij als netwerk doen. Zo komen verschillende verhalen aan het licht om de bijhorende projecten eigenaarschap te geven. De film fungeert als vehikel om de samenwerking robuuster te maken. Daarnaast willen ze dit verhaal natuurlijk delen zodat ze iedereen kunnen inspireren om mee te doen.

De Circular Skills film staat nu op de website van Leren voor Morgen en op hun YouTube kanaal, via de link kun je deze bekijken!

Circular Skills film

Naast de lancering van de Circular Skills film hebben ze ook een nieuwe website! Dat betekent een volledig nieuwe indeling, een nieuwe huisstijl en een nieuw logo! Neem gerust een kijkje via de onderstaande link. 

Website Leren voor Morgen