Nieuws

Informatie voor contactpersonen registratietrajecten

Velon hield in oktober een bijeenkomst voor contactpersonen en trajectbegeleiders van registratietrajecten. De aanwezigen stelden kritische vragen, voerden geanimeerde gesprekken en deelden ervaringen.

Informatie voor contactpersonen registratietrajecten

Wij vonden het mooi om te zien dat collega lerarenopleiders de kwaliteit van registratietrajecten op de eigen instituten serieus nemen.

Aandachtspunten

Ben jij of word jij binnenkort contactpersoon van een registratietraject? Dan is het belangrijk dat je het volgende weet:

  • Jij vraagt erkenning aan voor de beoordelaars uit jouw beoordelaarsgroep en zorgt voor de jaarlijkse verlenging van erkenning. Je kunt de erkenningen en verlenging binnenkort (december 2019) eenvoudig online regelen.
  • Jij krijgt toegang tot het online registratiesysteem, zodat jij de planning van jullie eigen registratieproces kunt organiseren en monitoren.
  • Jij bent minimaal 1 keer per jaar aanwezig op de door Velon-BRLO georganiseerde overleggen voor contactpersonen en/of beoordelaars (artikel 23-5).

Vragen?

Heb je nog vragen als (toekomstig) contactpersoon? Bekijk de antwoorden op de meest gestelde vragen op de pagina veelgestelde vragen registratie en prolongatie.

Staat je antwoord er niet bij? Vul dan het contactformulier zo volledig mogelijk in. Dit helpt ons om je zo snel mogelijk een duidelijk antwoord te geven.