Nieuws

Gezocht: beginnende lerarenopleiders

Ben of ken je een beginnende lerarenopleider? Denk je na over hoe je jezelf als lerarenopleider het beste kunt ontwikkelen? Kom dan naar de meet-up van de themagroep Beginnende Lerarenopleiders, op vrijdag 24 januari in Utrecht.

Themagroep Beginnende Lerarenopleiders

Vanuit Velon (Vereniging voor Lerarenopleiders in Nederland) is vorig jaar de themagroep Beginnende lerarenopleiders nieuw leven ingeblazen. We zijn een groep enthousiastelingen, bescheiden van omvang maar breed in diversiteit. We bespreken en onderzoeken allerlei onderwerpen waar wij als beginnend lerarenopleiders mee te maken hebben (gehad) zoals begeleiding, roostering en didactiek.

Op deze manier werken we aan onze professionaliteit en zijn we een klankbord voor elkaar. Ook zoeken we verbinding met andere beginners, of juist meer ervaren lerarenopleiders om onze blik open te houden.

Gratis meet-up op vrijdag 24 januari

Dus ben je benieuwd hoe het er op andere hogescholen/universiteiten aan toe gaat? Heb je de behoefte om met gelijkgestemden je bezig te houden met opleiderschap? Kom dan naar de gratis meet-up op vrijdag 24 januari van 15.00 tot 17.00 bij De Alchemist in Utrecht.

Meer weten over de themagroep of wil je je opgeven voor de meet-up? Stuur dan een mail naar anna.vanderwant@han.nl.

Tot dan!

Groeten,

Marije Bent (Aeres)
Evelien van Geffen (HvA)
Peter Sniekers (Fontys)
Anna van der Want (HAN)