Nieuws

Dringende oproep: Laat je registratie niet verlopen!

Sta jij als lerarenopleider geregistreerd in het beroepsregister en is jouw registratietermijn van vier jaar verlopen? Dan komen wij graag in contact met je! 

Dringende oproep: Laat je registratie niet verlopen!

We horen graag of je je registratie wilt verlengen en nemen samen met je de mogelijkheden door. Ben je niet meer werkzaam als lerarenopleider of heb je andere redenen om je registratie niet te prolongeren? Ook dat horen we graag van je.

Neem contact op

Benieuwd naar jouw registratietermijn?

Wil je weten wanneer jouw registratietermijn afloopt? Op de pagina BRLO Beroepsregister kun je dit terugvinden. In de grijze balk ‘Zoeken in register…’ kun je zoeken op je achternaam. De geldigheidsdatum van jouw registratie staat achter je naam vermeld.

Automatische stopzetting na 4 jaar

Vorig jaar hebben we conform het reglement van 2018 iedereen 12 maanden extra de tijd gegeven om een verlopen registratie te prolongeren. Helaas hebben we niet met iedereen contact kunnen leggen. In 2019 wordt de registratie van lerarenopleiders die hun registratie na vier jaar niet (kunnen) prolongeren automatisch beëindigd. Na beëindiging kun je je alleen opnieuw registreren door je opnieuw aan te melden en opnieuw een initiële registratie aan te vragen.