Nieuws

Digitale mediatheek voor Kennisbasis en TvL

De katernen van de Kennisbasis en de uitgaven van het Tijdschrift voor Lerarenopleiders zijn vanaf heden vindbaar in onze eigen digitale mediatheek.

Digitale mediatheek voor Kennisbasis en TvL

Tijdens het congres ging een langgekoesterde wens van Velon in vervulling: onze katernen van de Kennisbasis voor lerarenopleiders en de uitgaven van het Tijdschrift voor Lerarenopleiders zijn vanaf heden vindbaar in onze eigen digitale mediatheek. Tijdens het congres zochten bezoekers via een laptop bij de informatiestand voor het eerst artikelen op diverse trefwoorden en filters.

De jaargangen 2014 tot en met 2018 van het Tijdschrift voor Lerarenopleiders en de katernen Kennisbasis 1 tot met 7 zijn nu digitaal beschikbaar. Je vindt de digitale mediatheek onder Mijn professionalisering nadat je ingelogd bent met je persoonlijk (gratis) account.

Binnenkort verschijnt ook nummer 1 van het Tijdschrift voor Lerarenopleiders jaargang 2019 in de digitale mediatheek. Vanaf 2019 is het Tijdschrift voor Lerarenopleiders alleen nog maar digitaal te bekijken. Zodra het nieuwe nummer in de digitale bibliotheek staat, krijg je van ons een mail met daarin de link naar het tijdschrift.

Over de digitale mediatheek

De digitale mediatheek draagt bij aan verdere kennisdeling en professionalisering. In de mediatheek kunnen we nieuwe kennis en onderzoeken eenvoudig toevoegen aan bestaande artikelen. Daarnaast kunnen lerarenopleiders hun favoriete artikelen bewaren en informatie met elkaar uitwisselen. Hoe dit precies in zijn werk gaat, moeten we nog verkennen. Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte!