Nieuws

De week van Samen Opleiden 2021

Van maandag 31 mei tot donderdag 3 juni 2021 is De week van Samen Opleiden 2021. Velon biedt een workshop op 1 juni 2021.

De week van Samen Opleiden 2021

Partnerschappen professionaliseren en registreren

Partnerschappen werken samen aan beter onderwijs voor studenten. Er is veel aandacht voor professionalisering en het versterken van deze partnerschappen. Welke rol speelt registratie in het kader van kwaliteit? En hoe past het beroepsregister voor lerarenopleiders (BRLO) – als middel – binnen dit beleid?

Na deze workshop weet je meer over het versterken van partnerschappen door geregistreerde lerarenopleiders. Ook ben je op de hoogte wat BRLO voor jouw partnerschap kan betekenen. Maar je hoort vooral over de toegevoegde waarde die professionaliseren van jouw partnerschap heeft.

De workshop wordt verzorgd door:

  • Marijke Gommers. Werkte als docent Pedagogiek en Onderwijskunde op de pabo bij de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Ze is actief bij zowel de organisatie als kwaliteitsborging van het Beroepsregister: als beoordelaar, lid van de prolongatiecommissie en als voorzitter van de Erkenningscommissie.
  • Lidewij van Katwijk. Lerarenopleider en onderzoeker aan de Stenden Hogeschool. Daarnaast is ze beoordelaar bij Velon.

Kijk voor meer informatie op De week van Samen Opleiden 2021.