Artikelen

De Themagroep Beginnende Lerarenopleiders nodigt je uit!

De themagroep Beginnende Lerarenopleiders is één van de themagroepen van Velon. Wat doet deze themagroep? We vragen het voorzitter Evelien van Geffen. Meld je aan voor één van de activiteiten van deze groep.

De Themagroep Beginnende Lerarenopleiders nodigt je uit!

De themagroep beginnende lerarenopleiders bestaat uit een groep enthousiaste leden. Naast Evelien van Geffen zijn dit Marije Bent, Peter Sniekers en Anna van der Want. 

Evelien vertelt: “We bespreken en onderzoeken allerlei onderwerpen waar wij als beginnend lerarenopleiders mee te maken hebben (gehad) zoals begeleiding, roostering en didactiek. Middels deze gesprekken werken we aan onze eigen professionaliteit en zijn we een klankbord voor elkaar”.

De themagroep heeft een actieve rol binnen de vereniging. Zo schreef de groep een bijdrage in De Staat van de Lerarenopleider met als titel: ‘Hoe word je een goede lerarenopleider’? In januari verzorgen zij hierover een interactief webinar.

Spel pedagogisch tact

De themagroep organiseert 9 februari een online bijeenkomst waarbij je o.l.v. Chris Koekkoek een spel rondom pedagogisch tact gaat spelen. Je bent van harte welkom hieraan deel te nemen! Je kunt je daarvoor aanmelden bij Evelien van Geffen, via e.c.van.geffen@hva.nl

Over de Velon themagroepen

Velon heeft momenteel vijf themagroepen. Door het jaar heen komen de leden van een themagroep bijeen om kennis en ervaring uit te wisselen of samen te werken aan een artikel, onderzoek of ander product. Zo dragen de themagroepen bevorderen de professionele ontwikkeling van Velon leden. Lees meer

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten over deze themagroep of één van de andere themagroepen? Neem contact met ons op via info@velon.nl.