Nieuws

Data studiedag 2019 en congres 2020 bekend

Het Velon congres 2020 wordt op 16 en 17 maart gehouden in Leeuwarden. De Velon studiedag vindt plaats op vrijdag 8 november op het Utrecht Science Park.

Data studiedag 2019 en congres 2020 bekend

Tijdens het Velon/VELOV congres in Breda is ook de locatie voor het Velon congres 2020 bekendgemaakt. Het congres wordt volgend jaar op 16 en 17 maart in Leeuwarden gehouden. NHL Stenden organiseert het congres samen met het Friesland College en Rijksuniversiteit Groningen. Het thema is ‘Grensverleggend Leraren Opleiden’.

Kun je zo lang niet wachten? Kom dan op 8 november 2019 van 09.30 tot 16.30 uur naar het Utrecht Science Park (Uithof) in Utrecht voor de Velon studiedag. Deze wordt dit jaar georganiseerd door Hogeschool Utrecht en Universiteit Utrecht in samenwerking met de Opleidingsscholen waarin wij participeren: Opleidingsschool Utrecht-Amersfoort (po), Opleidingsschool ROC Midden Nederland (mbo), Academische Opleidingsschool Het Utrechts Model (vo), Opleidingsschool Gooise Scholen Federatie (vo), Opleidingsschool Zuidoost Utrecht (vo), Meerwegen Opleidingsschool (vo) en Opleidingsschool Rivierenland (vo).

Het thema van de Velon studiedag is ‘Partnerschap voor de toekomst: samen opleiden, samen professionaliseren en samen onderzoeken’.