Nieuws

Aanmelding groepstraject en facturering

Wist je dat je als opleidingsinstituut zelf een beroepsregistratietraject kunt organiseren voor je eigen medewerkers? En dat je dit traject ook kunt openstellen voor andere lerarenopleiders?

Aanmelding groepstraject en facturering

Deze beroepsregistratietrajecten kunnen op diverse manieren ingericht zijn:

  • als begeleidings- of coachingstraject
  • als opleidingstraject
  • in een professionele leergemeenschap
  • als onderdeel van het personeelsbeleid

Een traject wordt als groepstraject aangemeld als alle deelnemers binnen circa één maand hun registratieaanvraag afronden.

Groepstraject aanmelden?

Wil jij een groepstraject aanmelden? Log dan in op Mijn Velon en ga naar Aanmelden registratietraject. Zorg dat je alle factuurgegevens bij de hand hebt (naam, adres, kostenplaats en inkoopordernummer). Vul het formulier in en druk op verzenden.

Na enkele dagen krijg je een mail met een activatiecode voor de deelnemers. De factuur wordt gestuurd zodra alle deelnemers hun activatiecode gebruikt hebben of als de uiterlijke indieningsdatum registratieaanvraag door kandidaten bereikt is. Het aantal dan aangemelde deelnemers wordt gefactureerd. Dit kan dus minder zijn dan het maximale aantal. Na het versturen van de factuur wordt de activatiecode inactief, waardoor er geen nieuwe deelnemers meer kunnen meedoen.

Zijn er meer deelnemers dan verwacht? Stuur dan een mail met het aantal deelnemers naar support@brlo.nl. Je ontvangt dan een nieuwe activatiecode voor deze deelnemers.

Vragen?

Inhoudelijke vragen over het Beroepsregister Lerarenopleiders kun je mailen naar info@brlo.nl.

Voor technische ondersteuning bij het Beroepsregister Lerarenopleiders stuur je een mail naar support@brlo.nl.